Mobilabonnemang
Lägst pris
Jämför mobilabonnemang på Mobiljakt.nu!

Ett mobilabonnemang är en månatlig prenumeration, med eller utan bindningstid, hos en mobiloperatör för att kunna använda deras mobilnät, så att man kan surfa, ringa, sms:a/mms:a.

Men det finns även kontantkort man kan köpa för att bara köpa in sig på ett mobilnät för en viss summa som förbrukas när man ringer, surfar och smsar. Då är det oftast en fast summa för att ringa, smsa och surfa. När den är förbrukad måste man alltså fylla på kontantkortet.

Vanligast av dessa former är en månatlig prenumeration. Den passar dessutom för de som använder sin mobil oftare än de som bara använder den “ibland”, eftersom den oftast har fria samtal, sms och mms, och en varierande surfmängd via ett satellitnät.

Teckna mobilabonnemang online

Alla operatörer har idag smidiga system och e-butiker via deras egna hemsidor för att beställa abonnemang, men även med telefoner.

Det är faktiskt smidigare, snabbare och fördelaktigare att beställa via nätet idag i lugn och ro då man får all information direkt i skriftligt format och har mer tid att fatta ett bra köpbeslut.

Du kan enkelt via mobiljakt.nu jämföra alla operatörers priser och egenskaper (ex. nät) innan du går vidare. Använder du filtret så kan du välja att visa abonnemang med en viss minimigräns av surf och pris exempelvis, eller bara välja att visa några få operatörer.

Många operatörer har student/ungdoms priser, och vissa har dessutom senior priser för dig över 55-65 år. Även det kan du filtrera på här via mobiljakt.nu.

Bindningstid på abonnemang

Många operatörer har idag till fördel för kunden valt att helt slopa bindningstider. Dock har vissa fortfarande kvar detta, eller som ett alternativ. Väljer man att ha bindningstid istället för obundet så kan man ibland dra nytta av vissa rabatter som man får.

Tänk på att du alltid har rätt att ångra ditt köp av abonnemang och/eller telefon när du ingår avtal via internet i upp till 14 dagar. Ibland får du en generösare “betänketid/testperiod” av operatören.

Är det ett ett obundet avtal så blir ångerrätten av mindre värde. Då kan du avsluta ditt abonnemang när som helst. Med eventuella uppsägningstider. Den brukar dock ligga på 1 - 3 månader.

Jämför mobilabonnemang
Mobiltäckning

Vi redovisar för de mindre operatörerna (de som hyr in sig på andra nät) vilket nät de använder. När det gäller dom större operatörerna såsom Telia, Tre, Telenor och Tele2 så kan du förutsätta att de har sina egna utbyggda nät, eller åtminstone delar på.

De mindre operatörerna som helt hyr in sig på någon av de större operatörernas nät är Halebop, Comviq, Hallon, My Beat, Alltele, Fello och Vimla.

Vi hoppas att du som kund blir tillfreds med mobiljakt.nu och att du fått den vägledning och hjälp som du känner att du har behövt för att fatta ett välgrundat köpbeslut. Väl mött!

//Mobiljakt.nu

Tele2 logga
Telenor logga
Telia logga
Comviq logga
Halebop logga
Hallon logga
Tre logga
Fello logga
My Beat logga
Vimla logga
© 2018 Mobiljakt.nu - All rights reserved.