Om oss
Om Mobiljakt

Mobiljakt.nu är en ledande jämförelsetjänst för svenska mobiloperatörer. Mobiljakt är till för dig som vill jämföra priser och egenskaper på mobiler och abonnemang, eller bara för abonnemang/mobiler.

Våran tjänst är helt kostnadsfri att använda. Vi hjälper konsumenten att snabbare “skanna” av marknaden så att man kan få en tydlig och klar bild över vilka valmöjligheter som finns när man ska beställa en ny mobiltelefon eller abonnemang.

Vi redogör också tydligt över vilka egenskaper och fördelar varje produkt har gentemot någon annan produkt, samt hur bra täckningen är för varje operatör. Vi har även utvecklat en “matcha mig” funktion för dig som istället vill bli guidad och matchad med de bäst lämpade produkterna enligt hemsidans “algoritmer”.

Mobiljakt.nu är enbart en jämförelsetjänst, vi kan inte hjälpa dig med olika kundtjänst ärenden gällande din nya produkt, utan då hänvisar vi dig direkt till operatören i fråga.


Sveriges enda kompletta jämförelsetjänst av svenska mobiloperatörer

Mobiljakt är ensamma på den svenska marknaden att vara en komplett jämförelsetjänst för svenska mobiloperatörer, där man kan jämföra priser hos alla operatörer för varje mobiltelefon och abonnemang.

Våran vision är att fortsätta vara en stark och självklar aktör för de svenska konsumenterna när man vill jämföra olika mobiloperatörer.

Våra priser håller alltid rätt “högsta nivå”. Ibland har operatörerna korta erbjudanden då de erbjuder vissa rabatter. Då är det inte helt säkert att vi alltid kommer att visa det. Det får istället komma som en positiv överraskning när man hamnar hos operatören.

Har ni synpunkter på något gällande hemsidan eller liknande så är ni alltid välkomna att maila oss på support@mobiljakt.nu. Vi svarar alltid inom 24 timmar.

Teamet som står bakom mobiljakt.nu har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika internet tjänster och olika it-uppdrag och har även djupa kopplingar och erfarenheter från just mobiloperatörs- branschen.

Tele2 logga
Telenor logga
Telia logga
Comviq logga
Halebop logga
Hallon logga
Tre logga
Fello logga
My Beat logga
Vimla logga
© 2018 Mobiljakt.nu - All rights reserved.